09. jun 2024

Porsche-perfektion

Porsche 911 Carrera 4S – Porsche-perfektion

Med introduktionen af modelkode 992 i 2018 blev 911’eren nok engang både hurtigere, sjovere og mere komfortabel end alle sine forgængere. Og bevis på at Porsche konsekvent prioriterer gradvis innovation frem for radikale ændringer.

Det ses tydeligt, ikke mindst indenfor, hvor bilen gemmer på et luksuriøst interiør, der gør den til et pragtfuldt sted at være, uanset hvor hurtigt du kører eller hvor din destination måtte være. Men naturligvis også på teknikken, der leverer en endnu mere engagerende køreoplevelse end tidligere. Bilen er en drøm på både autobahnen og racerbanen, med en vægtfordeling, der er finjusteret til perfektion. Selv i de mest udfordrende sving forbliver bagenden klippestabil – medmindre du selvfølgelig beslutter dig for at det er på tide med lidt spas.

Den samlede ydelse er nu 450 hk og 530 nm, hvilket er tal der for ikke så længe siden igen havde været forbeholdt den vanvittige Turbo S. Tilvalget af Sport Chrono-pakken sørger for selv en Carrera 4S nu rammer de første hundrede kilometer i timen på 3,6 sekunder. Og med den slags performance er det svært at se hvorfor man skal vælge en dyrere udgave. På mange måder er den nyeste 911 Carrera 4S den mest velbalancerede model i hele serien, både når det gælder kræfter, komfort og pris.

Er du nysgerrig efter at opleve den perfekte sportsvogn? Så besøg vores udstilling i København, hvor du kan se og mærke alt dette på egen hånd. Vi glæder os til at se dig.