15. okt 2023

Audi S6 TDI – Hverdagens helt

Audi S6 TDI - Hverdagens helt

Da du var ung, var drømmebilen en Audi R8. Med en buldrende V8’er eller en skrigende V10’er lige bag dine nakkehår og en manuel gearkasse, så silkeblød som en varm kniv gennem smør. 

Men med en hverdag med fodboldtræning tre gange om ugen, kamp om søndagen og ikke mindst forældremøder, Aula og en hverdag der minder om et maraton gennem Dantes Inferno er Audi S6 den bil der hjælper dig igennem strabadserne.

 

I dét scenarie passer en Audi S6 Avant nemlig perfekt ind. En smuk stationcar, med oceaner af plads, luksus og kræfter, gør den daglige trummerum til en tour de force i overskud, overflod og overlegenhed. For en S6 er den almindelige mands Über-Wagen. Ikke voldsom og aggressiv som sin storebror RS6. Bare helt tilpas lækker, stilfuld og klassisk. Akkurat som en Audi bør være.

 

Sæt dig bag rattet og nyd den teknologiske triumf, der adskiller mærket fra Ingolstadt fra de andre sydtyskere. De mange og store skærme, det fantastiske display til føreren, de smukke og velformede sæder og ikke mindst det eminente B&O-anlæg. Her forsvinder al stress, jag og hverdagsbekymringer. Ude foran ligger for første gang i en S6 en treliters diesel, der med 349 hestekræfter og 700 newtonmeter moment trækker som et godstog – ubønhørligt og uimodståeligt.

Audi S6 er bilen til dig, der erkender du er blevet voksen. Og ved du hvad? Det er faktisk ikke så slemt igen. Kom forbi vores store showroom i København og se nærmere på hverdagens superbil.