15. jan 2023

Audi TT RS – Når lyd giver lykke

Audi TT RS – Når lyd giver lykke

Har du aldrig hørt den raspende ru lyd fra en rækkefemmer der får lidt at leve af, er det på tide du oplever det. Og der findes næppe en bedre måde at gøre det på, end bag rattet af en Audi TT-RS. Med det eminente 2,5-liters kraftværk forude, træk på alle fire hjul og hele 400hk og 480nm under din højre fod, giver TT’eren dig oplevelser fra øverste hylde, hver gang I skal på tur. Den minimalistiske kabine, der trods alt er proppet med udstyr som el-sæder, læder, digitalt instrumentpanel og B&O-anlæg, sørger for du fokuserer på én ting: Alle de oplevelser, der jer venter forude.

TT’eren begyndte sit liv som en konceptbil i de sene 90’ere. Og selv om produktionsbilen lignede konceptet næsten på en prik, var der mere statement end supersportsvogn over den. Køreoplevelsen matchede ikke det spændende ydre, men det passede godt i tidsånden og det var åbenbart opskriften på succes. Først med anden generation blev bilens fokus skiftet fra distanceblænder til dynamik. Siden fandt nogle skøre ingeniører på at genoplive Audis gyldne dage fra 1980’erne og lagde en femcylindret turbomotor under hjelmen. Resten, som man siger, er historie.

Slutresultatet er en bil, der gør alt for at få det til at kilde alle de rigtige steder – ikke mindst dine øregange. Besøg vores showroom i Køge og oplev den ægte automotive lykke.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.