04. jun 2023

En ægte sportsvogn

BMW M2 Competition – En ægte sportsvogn

Rækkesekser. Baghjulstræk. Og masser af hestekræfter. I en menneskealder har dét været opskriften på en køreglad, ægte sportsvogn. Og det ved BMW mere end nogen anden bilproducent. Derfor har det blåhvide logo præget nogle af de mest interessante og spændende biler de sidste 50 år – M-modellerne fra Bayern.

Men som os andre er også de med tiden blevet mere opulente; tungere og større end de bør være. Og mens der ingen tvivl er om, at en M5 er en fantastisk bil, kan der godt stilles spørgsmål ved nødvendigheden af at den skal veje to tons.

Heldigvis er der et modsvar: BMW M2 Competition. Med to færre trækkende hjul og et halvt ton mindre på vægten, er de eminente køreegenskaber allerede sikret. Og de 410 villige hingste under den lange kølerhjelm og den velafstemte 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse sørger for at M2 Competition en af de absolut mest involverende og rå køremaskiner, du kan få for penge – uanset budget. Der er simpelthen noget, der bare er grundlæggende helt rigtigt ved denne bil.

Sæt dig bag rattet og oplev hvordan ergonomien som altid i en BMW er i absolut topklasse. Uanset højde og drøjde finder du nemt en kørestilling, der passer perfekt til dig. Tryk på Start-knappen og nyd lyden af den uforlignelige S55-motor, der som en tiger på spring står klar til at kaste sig over sit bytte, ved det mindste vip med højre fod.

Vel i gang med jagten, sørger M-sportbremserne og den adaptive undervogn for at du aldrig mister fodfæstet. Og når byttet er nedlagt, slår du over på Comfort og nyder de lækre sportssæder og Harman Kardon-anlægget til bilen igen er parkeret i garagen, klar til næste jagt går ind.

Vil du prøve kræfter med en ægte sportsvogn, så kontakt vores showroom i Silkeborg, hvor denne BMW M2 Competition venter på dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.