13. feb 2023

BMW X5 M50D – Luksuslokomotivet til langturen

BMW X5 M50D - Luksuslokomotivet til langturen

Markedet for luksus-SUV’er er et slaraffenland, for den der har midlerne. Her er noget klassisk, noget ekstravagant, noget underspillet og noget voldsomt og til sidstnævnte hører BMW’s uforlignelige X5 M50d. Under hjelmen findes en turboladet rækkesekser med overarme som en havnearbejder opfostret på en diæt bestående af lige dele mors hjemmelavede flæskesteg og livets hårde skole.

Kort sagt uanede kræfter ved alle omdrejningstal. På papiret står der 400 hestekræfter og 760 newtonmeter og det er tal, der får et diesellokomotiv til at skamme sig. Samtidig er undervognen sat op, som kun bayerne kan gøre det: På én gang komfortabel og sportslig, uden at blive hverken for meget eller for lidt.

Bag rattet oplever du alt denne X5 M50d har at byde på. Her er laserforlygter, 360° kamera, nightvision, adaptiv undervogn og ikke mindst BMW’s unikke Panorama Sky Lounge soltag, der kan lyse op som stjerner på nattehimlen, når mørket falder på.

Og med sine perfekte læderstole, et infotainmentsystem, der af mange motorjournalister er beskrevet som det bedste i klassen og det altid velspillende Harman-Kardon lydanlæg, er dette bilen du tager til Nordkap i en torsdag eftermiddag, når du ikke ved hvad du ellers skal lave. BMW X5 50d er simpelthen den perfekte kilometerknuser, uanset hvor turen går hen.

Men start med at planlægge din første tur til vores showroom i København, hvor bæstet venter på dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.