23. sep 2022

Den moderne luksusliner

Mercedes-Benz V300d VIP - Den moderne luksusliner

Tiderne skifter og det er ikke længere comme il faut at tage privatflyet til forretningsmødet i Bruxelles. Og det er måske heller ikke lige nu, tiden er til at flashe sin kontinentkrydsende super gran tourer. Heldigvis findes der alternativer – og et af dem er så meget under radaren, at den er det perfekte match til den succesfulde forretningsmand, der sætter pris på diskretion, luksus og endeløs komfort.

Mød Mercedes-Benz V300d VIP Luxury Liner. Det er en dygtigt ombygget V-klasse, designet til at fragte sine VIP-passagerer i den ultimative komfort på lange distancer. Som du sidder der, i de specialtilpassede sæder fra en Maybach, med massagen skruet op på himmelsk og Sinatra på Burmester surroundsound-anlægget, er det umiddelbart svært at finde en mere afslappende rejseform.
Her er både kaffemaskine og en separat opbevaringsplads til din yndlingswhisky, et kæmpe tv til din meget vigtige Powerpoint-præsentation eller den endnu vigtigere indbyggede Playstation og ikke mindst – ingen bekymringer. Privatchaufføren klarer alle trivialiteter, så som rent faktisk at køre ekvipagen, og du er overladt helt til dig selv, i en afskærmet boble af den ultimative automotive lækkerhed.

Så glem alt om store coupéer, luksuslimousiner eller nattog. Din nye rejsemakker er en godt forklædt superbus – den moderne fortolkning af en luksusliner, bare på land, i stedet for til søs. Kom forbi vores store showroom i Middelfart og tag din skipper med, så du kan blive kørt hjem allerede samme dag.

Klik på knappen for at læse mere om bilen.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.