15. jul 2022

Den perfektionerede sportsvogn

PORSCHE 911 CARRERA 4S - DEN PERFEKTIONEREDE SPORTSVOGN

Da forrige generation af Porsche 911, med modelkode 991, blev præsenteret for 10 år siden, var det svært at forestille sig hvor tyskerne skulle gå hen herfra. 991-karossen var smukkere end mange af forgængerne og bilen både hurtigere og sjovere end længe. Samtidig bød den tilmed på markant bedre komfort og en langt mere omgængelig kørekarakteristik. Og alligevel blev det hele skruet op til 11 med introduktionen af modelkode 992.
Skiftet til den lidt større karrosse medførte en lang række opgraderinger, ikke mindst et premium interiør, der gør den aktuelle 911’er til et fremragende sted at opholde sig, uanset hastighed og destination. Som altid med 911’eren har Zuffenhausen lagt vægt på evolution over revolution og 992 er blevet en spids mere involverende at køre end forgængeren. Resultatet er en køreglad entusiastbil, der mestrer autobahnen, så vel som racerbanen.
Kan klart anbefales!

Vægtfordelingen, der i fordums tid gjorde 911’eren til lidt af et temperamentsfuldt bekendtskab, har tyskerne for længst fået styr på, så selvom også nyeste generation stadig har mere til gården end gaden, er bilen solidt plantet i selv svære sving, hvor snuden ikke viger fra sporet.
Med lidt motorforbedringer oven i hatten byder 992-udgaven af Carrera 4S på 30 hestekræfter mere end før, og de i alt 450 heste og 530 nm er tal, der for få generationer siden var forbeholdt topmodellen Turbo S. Sport Chrono-pakken sørger for at paradedisciplinen overståes på bare 3,6 sekunder, hvilket er så tåbeligt hurtigt at det virkeligt bliver svært at finde de gode argumenter for at opgradere til en af topmodellerne. Faktisk er den seneste iteration af 911 Carrera 4S nok den version der fungerer allerbedst i modelrækken. Med andre ord, den perfekte Guldlok-udgave af en af verdens bedste sportsvogne. Kan klart anbefales.
Læs mere om bilen ved at trykke på knappen herunder.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.