21. okt 2022

Den pragtfulde praktiker

Porsche Panamera Turbo Sport Turismo - Den pragtfulde praktiker

Hurtige stationcars er cool. Sådan har det været siden 1994, hvor Audi introducerede RS2 Avant. Her var kompromisløs performance, plads og passion i én og samme pakke. Siden meldte andre mærker sig ind i kampen og kridtede banen op til kamp. Det tog Porsche lidt tid at stille op med sin egen deltager, men med Porsche Panamera Turbo Sport Turismo, kan nu også Zuffenhausen-fans få plads til både golfkøller, labrador og svigermor. For bag det lange navn gemmer der sig en bil, der i dén grad bejler til titlen som verdens lækreste stationcar.

I forhold til den almindelige Panamera er bagagerummet nu langt mere brugbart og taglinjen samtidig en anelse mere elegant. Resten af bilen er som vi kender den: Vanvittigt hurtig, virkelig velkørende og komfortabel som få andre biler i klassen. Luftundervognen hjælper til at gøre kørslen på selv dårlige danske veje til en fornøjelse og det vellydende Burmester-anlæg sætter stemningen til langtur, hvis du da ikke hellere vil høre soundtracket fra den fireliters V8’er ude foran.

Indvendigt bydes du velkommen i den fabelagtige læderkabine med de 18-vejs justerbare forsæder. Overalt du kigger hen, finder du kulfiber og lækre detaljer og i midterkonsollen troner stopuret fra Sport Chrono-pakken, som ingen Porsche burde være foruden. Med panoramasoltaget får du lys og luft til hele familien og kursen kan sættes mod varmere himmelstrøg – eller bare den daglige køretur til arbejde, sommerhus og genbrugsplads. Porsche Panamera Turbo Sport Turismo kan det hele.

Læg vejen forbi vores showroom i København og se nærmere på denne pragtfulde praktiker.

Audi RS e-tron GT

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.