04. feb 2022

Den ultimative Cayenne

Porsche Cayenne Coupé Turbo GT - Den ultimative Cayenne

Kampen om de forreste placeringer i kategorien Performance SUV har aldrig været hårdere og i Zuffenhausen mente man det efterhånden var på tide, man lige fik vist hvem der nu engang opfandt selvsamme kategori. Porsche gav derfor opgaven til GT-afdelingen, som brugte alle deres evner, viden og formodentlig også en anelse magi på at skabe en af de absolut mest velkørende og hurtigste SUV’er, verden endnu har set: Cayenne Turbo GT. Der er nærmest ikke den del af bilen, der ikke er ændret på: Alt fra bremser, hjul, undervogn, motor, gearkasse over firehjulstræk til selve karosseriet er underkastet ingeniørernes kritiske blik og blevet optimeret, ja faktisk perfektioneret, så de tilsammen skaber rammerne om den vildeste Cayenne nogensinde.

Resultatet er en SUV der har et vægt-til-effekt forhold magen til Cayman GT4 og som på trods af sin høje vægt alligevel føles let, agil og væver mellem hænderne. Vi har ingen idé om hvordan det fysisk er muligt, men det er det. Det er måske der, magien kommer ind i billedet.
Med Cayenne Turbo GT placerer Porsche sig endnu en gang blandt de bedste. Og selv om der er koldt på toppen, er udsigten som bekendt fantastisk.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.