19. aug 2022

En balstyrisk bulderbasse!

BMW X3 M Competition

I klassen for mindre performance SUV’er, er konkurrencen hård. GLC 63S, Macan, RS Q3 og BMW X3 M byder alle på hver deres styrker og svagheder. Nogle er bulderbasser, andre er linedansere – og nogle kan det hele. I sidstnævnte kategori findes BMW X3 M Competition. Og her ligger bilen i den absolutte top af hvad markedet kan tilbyde. For ud over en optimering over hele linjen i forhold til andre X3’ere, er det i X3 M Competition første gang den nye S58-motor ser dagens lys.
En high performance udgave af den allerede nyklassiske B58, men godt hjulpet af variabel ventiltiming og ventilløft, sætter begrænseren her først ind ved 7.200 omdrejninger. Og hvis du skulle være i tvivl, betyder det at S58’eren i langt højere grad end forgængeren skal have prygl, før den leverer. Men den man elsker, tugter man. Og heldigvis kan både motoren – og resten af bilen – ikke bare holde til det, men rent faktisk også lide det.
BMW-data når det er allerbedst!

Sparker du højre fod i gulvet, kvitterer M-udstødningen med et brøl som havde du trådt på en sovende bjørn. Alle 510 hestekræfter aktiveres og godt fire sekunder senere kører du pænt over 100 kilometer i timen. Det er cirka så lang tid, som det tager at læse foregående sætning. Men det mest imponerende er næsten ikke engang kræfterne, men at de kommer så lineært og forudsigeligt – det er faktisk som at køre en sugemotor. Det betyder også at bilen kan holdes lige på grænsen i sving, uden at du pludselig overraskes af en stormflod af kræfter, der ødelægger balancen. Det er BMW-dna, når det er allerbedst.
Med xDrive-drivlinien stærkt udlagt til fordel for baghjulstrækket, er X3 M Competition en bil du skal have fat i kraven på. Vil du have en bil du triller ned til bageren i søndag morgen eller bruger til at hente ungerne fra fodbold, så køb en X3 30d i stedet. Tag ikke fejl: Det her er en sportsvogn. Og behandler du den ikke som en sådan, kommer I skævt ind på hinanden. Men giver du din X3 M Competition de udfordringer den har fortjent, får du en ven for livet.
Kom forbi vores showroom i København og oplev starten på et vidunderligt venskab.
Klik på knappen for at læse mere om bilen.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.