08. jul 2022

Et luksus-kinderæg!

PORSCHE CAYENNE TURBO COUPÉ - ET LUKSUS-KINDERÆG

At udvælge en bil fra den øverste hylde er ikke altid nemt. Med mange penge følger mange muligheder – og muligheder medfører valg, der skal træffes. Hvad taler mest til hjertet – en sportsvogn, en SUV eller en grand tourer? Skal den være praktisk eller smuk? Skal den være fra Tyskland eller… okay, lige dét valg er heldigvis ret nemt.
Men det kan faktisk blive endnu nemmere. For Porsche Cayenne Turbo Coupé er det automotive svar på et Kinder-æg.
Her er en luksuscoupé, der samtidig er en SUV, der kører som en sportsvogn – og som ser blændende ud imens.
Bag rattet mærker man den overflod, tyskerne kan levere, når de lægger sig i selen. Den lange tur på tværs af kontinentet overstås som foregik det i din yndlings Børge Mogensen-stol – hvis den havde kunne massere dig imens.
En af de ypperste inden for Performance SUV!

Tag et smut forbi en racerbane på vejen og mærk hvordan Sport Chrono-pakken forvandler en grand tourer til en væver sportsvogn. Og når du har fået nok sjov for en dag og skal stoppe igen, sikrer de enorme keramiske skiver for at du kommer ned i fart, hurtigere end prisen på en Bitcoin kan følge med.
Uanset hvad du byder den af udfordringer, er Porsche Cayenne Turbo Coupé er noget af det ypperste, tysk bilindustri kan byde på. Og selv om kampen om de forreste placeringer i kategorien Performance SUV aldrig har været hårdere, har Zuffenhausens troldmænd og -kvinder nok engang vist hvem det var der opfandt selv samme kategori. Det er svært at nå toppen hurtigere og bedre end Porsche har gjort det med Cayenne Turbo Coupé. Og selv om der er koldt deroppe, er udsigten som bekendt fantastisk.
Denne bil er solgt, men vi kan finde en tilsvarende til dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.