17. dec 2023

Komfortabel køreglæde

Porsche Panamera Turbo S Sport Turismo - Komfortabel køreglæde

Da første generation af Porsche Panamera kom frem, delte den vandene mere end nogen anden Porsche siden Cayenne. 

Med anden generation forstummede al kritik dog øjeblikkeligt. Køreegenskaberne var bedre end nogensinde og udseendet sad lige i skabet. Ikke mindst i Sport Turismo-udgaven er de lange, flydende linjer for alvor noget, der glæder øjnene. Panamera formår i den grad at kombinere det bedste fra familiebilen med sportsvognens flamboyante tilgang til livet.

 

For selv om bilen byder på plads til både familien og labradoren, og et bagagerum, der trumfer de fleste SUV’er, føles det nærmest som om den beder dig tage hele familien med på en omvej gennem Stelviopasset på hver eneste køretur. Og det er hér, den for alvor er på hjemmebane.

Med Porsches fantastiske luftaffjedring bliver selv de mest ujævne veje til et dansegulv for den letfodede superstjerne og under motorhjelmen buldrer V8’eren, som har den indgået en pagt med tordenguden selv. Læn dig tilbage i de ventilerede sæder, nyd solens stråler gennem panoramataget, der åbner op til himlen og sæt dit yndlingsband på Burmester-anlægget. Tiden flyver og du kommer frem, inden du opdager, at du er taget af sted.

Bag rattet byder cockpittet på både luksus og avantgardedesign. Her er det ikke kun en køretur; du er på en rejse, hvor du er skipper og bilen din tro styrmand. Altid parat til at bringe en sund dosis luksus, fart og eventyr ind i din hverdag. Læg vejen forbi vores showroom i Silkeborg og mød din næste bil. Vi glæder os til at se dig.