03. dec 2023

Luksushybriden over dem alle

Range Rover Sport P510e - Luksushybriden over dem alle

Når man hører ordet “hybrid” betyder det ofte en tung bil uden særligt spændende køreevner. Ofte lider køreegenskaberne af en øget vægt fra en større batteripakke, men ikke her. Her træder Range Rover P510e i karakter, og tryller med fysikkens love og leverer en køreoplevelse af anden verden

For selv efter 100 kilometers fuldstændig lydløs kørsel på ren el, når batteriet er tomt og den elektriske magi langsomt ebber ud, har denne luksus-SUV stadig et trick eller to i ærmet. Måske fordi den silkebløde rækkesekser med turbo er skabt af troldmænd eller måske fordi 50 års historie med luksus, power og komfort trods alt ikke fornægter sig.

Og så længe der er saft på batteriet, er overgangen fra el til benzin som at skifte lydsporet fra opera til heavymetal, uden at misse et beat. Det føles som at svæve over asfalten på et usynligt tæppe, hvis tæppet altså blev leveret med en komplet læderstue og et vanvittigt velspillende Meridian-anlæg.

Dette er en luksusrejse på første klasse, hvor SUV’en opfører sig som en gentleman, selv med 510 vilde heste på spring ude foran.

Så hvis du ønsker at opleve det bedste hybridverdenen kan tilbyde, skal du tage turen til vores showroom i København og mærke, hvordan det føles at være helt på toppen i denne Range Rover Sport P510e.