31. mar 2024

Det bedste af to verdener

Mclaren 570S Spider - Det bedste af to verdener

Med introduktionen af Sports Series-modelpaletten i 2015 bød McLaren velkommen til et par nye stjerner på en himmel fyldt med superbiler. Placeret under Super- og Ultimate Series, skulle Sports Series være juniorsuperbilerne, der tjente som indgangstrin til de mere eksklusive storebrødre. Men det var som om ingeniørerne ikke helt fik det memo, for der er absolut intet junior over denne McLaren 570S Spider.

Som entusiaster ved, handler ægte superbiler nemlig om så meget mere end en omgang bilkort, hvor den med det højeste tal vinder. I virkelighedens verden er det oplevelsen, følelsen og forelskelsen, der betyder noget. Og i et hav af andre sportsvogne er McLaren 570S spækhuggeren, der er gået på rov – og som sjældent kommer sulten hjem. For med sin langsliggende 3,8 liters twin-turbo V8 der yder 570 hestekræfter ved syvethalvttusinde omdrejninger, kombineret med MonoCell II-kulfibermonocoquen, bliver 570S både hurtig, let og vridningsstabil, hvilket alle dage har været en den bedste opskrift på ren, uforfalsket køreglæde.

Fuldt køreklar vejer den mindre end en 911’er og vil du have den fulde glæde af motorens serenade, trykker du på en knap og 15 sekunder senere er du – eller i hvert fald bilen – topløs. Med himlen som dit loft nyder du hvordan landskabet flyder forbi, mens soundtracket fra de 570 heste fylder dine øregange. For en McLaren er aldrig rå eller grov, men leverer nærmest kirurgisk præcision i svingene, med en motorlyd der kan få hårene i nakken til at rejse sig. Her er ingen buldren eller skrigeri; det er en ren, ufiltreret skønsang fra turbo-V8’eren der sidder en håndsbredde bag nakken og som tjener som påmindelse om den kraft, du har for enden af dit højre ben. Det er sådan noget, der gør hver køretur i en McLaren til en ny oplevelse.

Tidligere ejer af denne 570S Spider har sat omtrent alle de krydser, der var mulige. Det betyder bilen er udstyret med alle indvendige kulfiber pakker, og oven i hatten får du en sportsudstødning, soft-close på dørene og eljusterbare forsæder. Sammen med Bowers & Wilkins-anlægget er McLaren 570S Spider den perfekte kombination af supersport og komfort, hvor der ikke bliver gået på kompromis med nogen af delene.

Lige så hurtig som bilen er vores kunder også, da denne Mclaren 570S Spider allerede er solgt. 

Hvis du også vil have fingrene i sådan et vidunder, står vi klar til at hente et eksemplar hjem til dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showrooms og se vores udvalg af Mclaren.