19. mar 2023

Sommerbilen til familien

Mercedes-Benz E53 3,0 AMG – Sommerbilen til familien

I år er det 30 år siden, E-klassen første gang smed toppen og inviterede indenfor i en af de bedste firepersoners cabrioleter, verden endnu havde set. Med den eminente W124-platform var bilen velkørende, pålidelig og indbegrebet af tysk kvalitet. Denne gang er den åbne E-klasse bygget på den rigtige platform og det betyder oceaner af plads til fire personer og deres bagage.

Også teknologisk er den nye E-klasse et tigerspring frem i forhold til sine forgængere. Det åbenbares allerede når man sætter sig bag rattet, hvor instrumentbordet byder på to store digitale displays, der rummer alskens informationer, lige fra hastighed, til musik, navigation og sædernes indstillinger.

Samtidig er stemmestyringen til infotainmentsystemet så godt, at du nu kan bede bilen om at finde den bedste kaffe i en overkommelig kørselsafstand. Fagre nye verden.

Heldigvis fokuserede Stuttgart-folkene ikke udelukkende på det indvendige, for selve køreoplevelsen er også en opgradering fra forgængeren. Føreren er endnu bedre isoleret fra omgivelserne med taget oppe og bilen er langt mere selvkørende, og kan holde øje med skilte, følge vejbaner og ændre hastigheden, når det bliver nødvendigt.

E-klassen fås med motorer til enhver smag, men lige i smørhullet findes denne treliters rækkesekser. Ydelse er oppet gevaldigt i forhold til E400, E450, E43 og hvad der ellers har været og lyder nu på 435 hestekræfter. Lad os bare sige det er absolut tilstrækkeligt i en åben familiecruiser. Det giver bilen formidable langtursegenskaber, så I kan krydse kontinentet i stil, komfort – og god fart.

Når først valget er faldet på en cabriolet med plads til hele familien, er det svært at finde en bedre kandidat end Mercedes-Benz E53 AMG. Er du tilmed typen, der elsker udstyr og en farve, man ikke ser hver dag, så kom forbi vores showroom i Køge – her holder en udstyrsbombe af dimensioner i den unikke og fantastisk flotte smaragdgrün-metallak. Sådan en ser du ikke igen foreløbig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.