12. mar 2023

En stjerne født på ny

Mercedes-Benz SL 63 AMG Roadster – En stjerne født på ny

Kigger du mod nattehimlen, drages dine øjne af lyset fra den klareste stjerne vi kan se – Sirius. Men lidt tættere mod jorden findes en, hvis skær er endnu stærkere: Den tretakkede stjerne på en Mercedes-Benz. I snart halvandet århundrede har tyskerne været den lysende målestok, andre bilproducenter kigger til, når de forsøger at komme bare i nærheden af det bedste af det bedste.

Og i mere end en menneskealder har SL været den ultimative åbne cruiser. Fra den legendariske 300 SL, over bilen udødeliggjort af sæbeoperaen Dallas – Bobby Ewings røde 380 SL – til den moderne fortolkning af begrebet “super leicht”, har SL’eren alle dage været en teknologisk tour de force og indbegrebet af god smag.

Med den nye generation fra 2022 overtager SL rollen som absolut top-of-the-line, da bilen ud over at erstatte forgængeren, nu også skal overtage køberne fra både den hårdkogte AMG GT Roadster og den blide S-klasse cabriolet, der begge forsvinder fra modelpaletten. Men at fokus har været på at få plads til de obligatoriske to sæt golfkøller, viser lidt om hvilken målgruppe modellen henvender sig til – dem, der tager lethed og luksus for givet.

Med den nye karosse er vridningsstabiliteten dog øget markant i forhold til tidligere og sammen med et væld af højteknologiske hjælpemidler, elektroniske såvel som mekaniske, er dette nu den absolut mest velkørende SL i historien.

Firehjulsstyring, multilinkophæng og AMG Active Ride Control med aktive krængningsstabilisatorer sikrer at du får den absolut sjoveste tur til golfbanen nogensinde. Mens du nyder turen, så læn dig godt tilbage i de masserende, afkølende sæder. Skinner solen for meget i infotainmentdisplayet, så tryk på knappen der får vinklen til at ændre sig. Eller brug det klassiske stoftag, der for første gang siden 2001 er tilbage på en SL. Dermed forsvinder den lidt kluntede profil der plagede forgængerne, når taget var oppe. I stedet er SL nu igen den smukke roadster, der tiltrækker skjulte blikke som få andre biler.

Vil du selv opleve, hvordan luksus på absolut første klasse føles, så besøg vores showroom i København, hvor stjernen venter på dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.