04. nov 2022

Rittersport på fire hjul

MINI Countryman Cooper S 2,0 JC Works All4 – Rittersport på fire hjul

I 1960’erne var MINI indbegrebet af en herlig køreoplevelse. Små, billige biler, der kunne skrues på og leges med, uden det kostede en bondegård. Men siden gik det som det nu engang gik med alle de hæderkronede engelske bilmærker og vi skulle frem til 2001, før det engelske brand blev genfødt som et både sportsligt og sjovt luksusmærke, med biler der får smilet frem på læben, hver eneste gang man sætter sig bag rattet.

Den originale Cooper fik hurtigt følgeskab af både en coupé, en cabriolet og ikke mindst SUV’en Countryman. Sidstnævnte er en helt særlig fornøjelse. Bag rattet sidder du fantastisk i sportssæderne og får du lyst til at høre andet end den iltre turbomotor, står Harman/Kardon anlægget klar til at hjælpe.

John Cooper Works-pakken pumper motoren op til narrestreger og med mere end 300 heste i fuld galop, spæner det røde lyn til 100 kilometer i timen på godt fem sekunder. Og samtidig kan du have bilen fuld af børn, hunde og oppakning nok til en forlænget weekend.

Men én ting er hastigheden, noget andet er morskaben. Og det er tæt på umuligt at finde noget, der giver større begejstring og glæde i hverdagen – man bliver simpelthen lalleglad, hver gang man sætter sig bag rattet af den legesyge SUV. Og når bilen samtidig er praktisk, kvadratisk og god – ja, så er alle krydser vist sat.

Kig selv forbi vores showroom i Køge og se om den ikke også bringer smilet frem hos dig.

 

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.