03. jun 2022

Når britisk overklasse møder tysk kvalitet

Når britisk overklasse møder tysk kvalitet

Man fornærmer vist ikke nogen ved at sige at englænderne og tyskerne ikke altid har været helt enige om hvordan verden skal skrues sammen. Men på ét område kan de to folkeslag finde melodien og det er i kærligheden til alting motoriseret. Og med et fælles mål for øje, kan selv gamle fjender forenes.

I dette tilfælde er målet at skabe et kunstværk på fire hjul: Aston Martin Vantage. Med en hjertetransplantation fra de hellige haller hos Mercedes-AMG, er det ærkebritiske ikon bedre end nogensinde. Ude foran ligger nemlig den fantastiske fireliters V8’er, der med sine turboer yder hele 510 hestekræfter og 685 newtonmeter.

Men mens hjertet i bilen er tysk, er det ydre som altid passende for en britisk gentlemanracer. En strømlinet karrosse, der giver minder om et rovdyr, med et kæmpe gab parat til at sluge og fortære alt den møder på sin vej. Vantage er ikke en kontinentkrydsende gran tourer og den er ikke en daily driver, du henter trætte børn i. Nej, Vantage er en sportsvogn med stort S, parat til at få smilet frem på dine læber, hver gang du sætter dig bag rattet.

En af midlerne til at opnå de fantastiske køreegenskaber, er arbejdet med vægtfordelingen der er så tæt på 50:50 som muligt. I kombination med en meget direkte styring og en undervogn, der altid er klar på leg, kan Vantage placeres med millimeterpræcision og svingkombinationer af selv den mest udfordrende slags håndteres med et overskud og en elegance, der matches af få andre i klassen.

Med Henrik Fiskers tidsløse design nåede forgængeren at få hele 12 år på markedet. Så smuk som afløseren faldt ud, er der ingen tvivl om også den nye Vantage vil være her mange år frem. Så kig forbi vores showroom i Køge og kast øjnene på den måske fremtidige klassiker.
Klik på knappen for at læse mere om bilen.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.