26. maj 2024

Den klassiske kærlighed

Porsche 911 GT3 - Den klassiske kærlighed

Siden introduktionen kort før årtusindskiftet har GT3-versionen af Porsche 911 båret det legendariske mærke til triumf efter triumf, både på racerbanerne og i salgslokalerne. Og navnet “GT3” er blevet selve essensen af spartansk råstyrke.

Med 997-modellen tog Porsche det første spæde skridt væk fra at se på GT3’eren som ren homologeringsmodel og over til en egentlig gaderacer. Som forgængeren var også denne GT3 dog strippet for alt der hedder luksus. Og på den vis kan den i dag ses som en tilbagevenden til gamle dyder. For mens der ikke er mange der spærrer øjnene op over 415 hestekræfter, kører 997 GT3 stadig fra mange moderne biler, når den rammer en snoet vej – eller en racerbane.

Og det er hér, den er allerbedst. På trackdays, hvor du udfolder dit talent og viser hvad en moderne klassiker kan, når der sidder en kompetent chauffør bag rattet. For GT3 både kræver og aftvinger respekt – ikke bare af sin fører, men af alle, der ser på. Du sætter dig ikke bare ind bag rattet og ser omgangstiderne falde. Du skal lære dens finesser, dens særheder og dens personlighed at kende. Akkurat som var det din næste kærlighed. Hvilket den på sin vis nok også er.

Nu har du en unik chance, for denne snehvide GT3 står helt originalt, med kun 21.000 kilometer på tælleren. Så kom forbi til en første date i Middelfart og hør nærmere om vores mange muligheder for at udforske både bilens og dine egne grænser på en trackday.