01. okt 2023

Porsche 911 Turbo S Exclusive – Din orange romance

Porsche 911 Turbo S Exclusive - Din orange romance

Ni-elleve. To tal, der i en menneskealder har betaget sportsvognselskere verden over – og navnet på bilen forenede hastighed og pålidelighed med skønhed. En sportsvogn, der var lige så kompetent på vejen som på racerbanen. Således begyndte historien om Porsche 911.

Med eller uden tag, og et modelprogram udover det sædvanlige, tilbyder den moderne Porsche 911 noget for enhver smag. Men skal vi lægge hånden på hjertet, er det Turbo-modellen vi drømmer om. For her kombineres trækkraft og sprød lyd fra en boxermotor med fremragende performance og stil. Og skal det være en Turbo, så skal det være denne Turbo S. I Porsche Exclusive-udgaven, med Turbo Aero-bodykittet og ikke mindst den uimodståelige Goldgelb-lakering, får du opmærksomhed og smil hvor end du dukker op.

Når du tilmed ved, at der kun er produceret 500 eksemplarer af Exclusive-modellen, er det praktisk talt nok til en begyndende forelskelse. Eksklusiviteten og energien rører noget i dig, som få andre biler kan. Og sætter du dig først bag rattet, er du solgt. For her mødes du af en udstyrsliste længere end Karnovs Lovsamling. Den elektroniske PASM-undervogn, 20” Exclusive-fælge med centerlock, Sport Chrono-pakke, 18-vejs justerbare sæder med køling, kulfiberpakke, keramiske bremser er bare begyndelsen. I hverdagen bliver du glad for noselift-systemet, der lader dig komme sikkert hjem i garagen. Og når der skal spoles kilometer af på motorvejen på vej til trackday, sætter du pris på Apple Carplay og den fantastiske kabine, med læder på instrumentbordet og himmel i alcantara. Til at runde det hele af, er bilen udstyret med Exclusive Powerkittet, der bringer den samlede ydelse op på hele 607 hestekræfter og 0-100 tiden ned på 2,9 sekunder – hvilket er svimlende hurtigt.

 

Alt i alt er det en bil, der vækker følelser af den varmeste slags. Du kan simpelthen ikke undgå at blive forført. Så ring til vores Silkeborg-afdeling og book din første date med vores helt unikke 911’er. Denne romance kommer du ikke til at fortryde.