26. nov 2023

Den perfekte performance-SUV

Porsche Macan S - Den perfekte performance-SUV

Julen står for døren og med dette ustadige vejr vi er havnet i, skal der ikke lyde nogen bebrejdelser, hvis du får lyst til at være lidt ekstra god ved dig selv i år. Det synes vi bestemt du har fortjent.

En oplagt gave til selvforkælelse er denne faceliftede Porsche Macan S fra 2019. Den er nemlig et rigtig godt bud på en af de bedste mellemstørrelse-SUV’er, krydret med den helt rette mængde performance. Som alle andre biler fra det ikoniske mærke i Zuffenhausen, sætter en Porsche Macan S kryds ved de vigtigste parametre for en SUV – komfortabel, kraftfuld og kanonsjov.

Macan’en kom til verden som et alternativ til Porsches succesfulde Cayenne. Den var til dem, som ikke syntes en Cayenne levede op til Porsches lange historie, som en af verdens største sportsvognsproducent. For uanset hvor godt en Cayenne kørte, kunne den aldrig nå 911’eren til sokkeholderne.

Derfor introducerede Porsche Macan’en, en kompakt SUV som mindskede springet fra en 911 til en Cayenne. Bilen lukkede munden på de fleste Cayenne kritikere, for på trods af stadig at være en SUV, kørte den som en 911, en 911 på stylter vel at mærke. Bilen bød på nok plads til hele familien, uden at gå på kompromis med køreegenskaberne. Man tør næsten sige, at den er at foretrække frem for en 911 på en kold, våd og snoet landevej. Macan’en har siden dens lancering taget verden med storm, og er stadig en af de førende biler i segmentet for sjove mellemstørelse SUV’er.

Og lige i denne model er der hele skruet op for alt hvad der kan skrues op for, med de lækre detaljer som BOSE-anlægget, de 18-vejs justerbare lædersæder, kulfibertrimpakken, panoramasoltaget, ventilation i forsæderne, den adaptive fartpilot og Sport Chrono-pakken – og selvfølgelig den flotte lysegrå farve, der absolut klæder bilen, også i et sneklædt landskab, hvis den slags skulle opleves.

Så kom forbi vores showroom i Køge og mød din næste SUV – den venter lige her