22. okt 2023

Porsche Taycan Turbo S – Elektrisk elegance

Porsche Taycan Turbo S - Elektrisk elegance

Med Taycan har Porsche taget et tigerspring ind i vores fælles fremtid. Det innovative designsprog og den imponerende tekniske platform, med blandt andet 800-volt arkitektur, placerer folkene i Zuffenhausen sig allerforrest i feltet.

For Taycan leverer både masser af kræfter, effektiv ladehastighed og en fremtræden og luksus, som kun en Porsche kan tilbyde. Men hvor bilen måske gør sig allermest gældende, er på køreoplevelsen. For uanset om en Porsche kører på el, benzin eller diesel, skal den køre som en sportsvogn. Og det gør Taycan. Bilen er lav, bred og  har et tyngdepunkt ganske få centimeter over kørebanen. Den unikke to-trins gearkasse sørger for imponerende acceleration på 2,8 sek. fra 0-100 og op til en topfart på 260 km/t. 

 

Det endelige resultat af tyskernes tigerspring er en tour de force i moderne teknologi, opfindsomhed og ingeniørmæssige bedrifter. Transitionen fra brølende benzinbiler til mere moderne alternativer er en uomtvistelig realitet. Revolutionen er i gang.

Kom forbi vores showroom i Køge og vær med. Her finder du en snehvid Turbo S med Burmester-anlæg, 18-vejs elsæder, adaptiv undervogn og fuld kulfiberpakke, både indvendigt og udvendigt. Så bliver det ikke meget bedre.

Se vores udvalg af Porsche Taycan her: