09. dec 2022

Familiens Sorte Får

Range Rover Sport SVR – Familiens Sorte Får

En Range Rover er bilen, du kan bruge til både mandetur i Mongoliet og middag hos Majestæten. Det er en unik kombination af dyder, der gør bilen til det naturlige valg for dem, der sætter pris på den klassiske udstråling af lederskab og autoritet, kun en brite kan tilbyde.

Der er dog et sort får – eller måske snarere et sølvgråt et af slagsen – i familien: Range Rover Sport SVR. Når en Sport-udgave har været en tur forbi eksperterne hos Special Vehicle Operations, er den som forvandlet.

En effektiv bagspoiler er med til at øge downforcen og større luftindtag foran sørger for at tvangsfodre den femliters V8’er med luft. Og mere luft betyder mere power. Tryk til den som om du mener det og SVR’en kvitterer med lyden af buldrende tordenvejr.

Ingen steder på kontinentet findes en lyd så brølende, så vild og så utæmmet som den umættelige V8’er i en SVR. Lige meget hvor mange gange du oplever det, bliver du aldrig træt af den raspende tenors crescendo, der fortsætter indtil du rammer begrænseren ved 7.000 omdrejninger og de små hår i nakken for længst har rejst sig og skabt en sand lykkefølelse i dit hjerte.

land rover range rover leasing

Interiøret er som altid et førsteklasses sted at opholde sig. De dybe lænestole er erstattet af SVR Performance-sæder, beklædt i det fineste Windsor-læder, og betjeningen foregår via de store touchskærme, der er både moderne og intuitive – og så langt fra den rustikke Land Rover man kan komme.

Range Rover Sport SVR er den perfekte performance-SUV: Komfortabel, når den skal være det – og bølleagtig hurtig, når lysten melder sig. Bare vær lidt forsigtig med højrefoden, når du forlader Amalienborg Slotsplads. Hendes Majestæt holder nemlig meget af nattero.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.