17. jun 2022

Rendyrkede racerbiler!

RENDYRKEDE RACERBILER - LEVERET TIL VORES KUNDER

Selected Car Leasing har netop haft fornøjelsen af at levere to af de absolut mest rendyrkede og samtidige gadelovlige banemonstre, verden endnu har set. Begge biler er leveret i samarbejde med vores partnere og konfigureret efter kundernes egne ønsker, helt ned i mindste detalje.
biler-leasing-privat-selected-car-leasing-privatleasing
MCLAREN 765LT

McLarens Longtail-udgaver er de mest banefokuserede biler i modelpaletten og nummer fire i rækken – 765LT – er ingen undtagelse. Første gang vi så en Longtail var i midten af 90’erne, hvor den allerede på det tidspunkt ikoniske racerbil McLaren F1 GTR gennemgik en række forbedringer, designet til at tackle FIA GT-serien og i særdeleshed Le Mans 24h. Bilen blev bygget i bare 10 eksemplarer og er i dag en af de mest eftertragtede samlerbiler nogensinde. Siden da har McLaren givet os 675LT, 600LT og nu 765LT – alle produceret i begrænset antal og i samme ånd som F1 GTR Longtail.

McLaren 765LT Spider er baseret på den i forvejen fantastiske 720S Spider og er produceret i – du gættede det – 765 eksemplarer, hvoraf denne er nummer 455. For at maksimere egenskaberne på racerbanen, har McLaren skrabet vanvittige 80 kilo af den oprindelige bil samt skruet aerodynamikken op til 11. Med 765 hestekræfter ned gennem baghjulene får den fireliters V8’er sparket bilen til 100 kilometer i timen på bare 2,8 sekunder og ethvert sving tages som var hjulene limet til vejen. Ikke mange biler kan konkurrere mod så rendyrket perfektion, men det afholder heldigvis ikke et vist italiensk mærke fra at forsøge.

LAMBORGHINI HURACÁN STO

Da den hårdkogte udgave af Lamborghinis juniorsuperbil, Huracán Performante, blev introduceret, lagde den med vanlig italiensk charme verden for sine fødder. For Performante var en af de absolut hurtigste og mest involverende biler der kunne presses rundt på en bane og alligevel på samme tid føjelig og ligefrem letkørt på små sogneveje. Med firehjulstræk og aktiv aerodynamik greb Performante om asfalten, som en klatrer om en lodret bjergvæg på vej mod toppen.
Men det var ikke nok for de ambitiøse ingeniører i Sant’Agata Bolognese. Det skulle blive endnu mere råt og efterfølgeren fik navnet “STO”; Super Turismo Omologato. Som navnet antyder er STO sat i verden med kun ét mål for øje, nemlig at komme så tæt som overhovedet muligt på en racerbil med nummerplader på. Baseret på Huracán EVO, men med en gigantisk vinge på bagklappen og et snorkelindtag placeret på taget, der tvangsfodrer den klassiske 5,2 liters V10 sugemotor med noget der minder om en kubikmeter luft i sekundet, produceres der 640 hestekræfter sendt udelukkende til baghjulene. STO en homologeret racerbil og meget lidt noget der kan anbefales at tage en søndagstur til bageren i. Medmindre at din bager selvfølgelig bor halvvejs gennem Stelvio-passet. Vi kender et godt sted, så du siger bare til.
Lamborghini Leasing
Lamborghini Leasing

Stort tillykke til vores kunder med de fantastiske biler.
Er du også interesseret i en eksklusiv superbil? Så lad os hjælpe dig med at finde den rigtige! Ved hjælp af vores omfattende forhandlernetværk og gode samarbejdspartnere, kan vi finde lige den bil du drømmer om, uanset om den skal være konfigureret efter dine ønsker eller lige kørt til.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.