14. okt 2022

SCG på Imola med Verstappen, Coulthard & Kovalainen

SCG på Imola med Verstappen, Coulthard & Kovalainen

Selected Car Group har i denne uge været på Imola racerbanen i Italien, hvor nogle af nutidens og datidens bedste F1 racerkørere har taget Selected Car Groups biler under kærlig behandling. Max og Jos Verstappen, David Coulthard og Heikki Kovalainen var blandt de prominente navne, der har været ude at give den gas i weekenden, og det har de gjort i Selected Car Groups egne racerbiler. Her er der tale om en Ferrari 488 Challenge EVO, Porsche GT2 RS Club Sport, Mercedes AMG GT4 og Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO 2.

 

 

Desuden har racerkørerne været ude i Red Bulls Formel 1 bil fra 2012, der i sin tid blev kørt af Mark Webber og den 4-dobbelt verdensmester Sebastian Vettel, der vandt verdensmesterskabet i netop det år i selvsamme bil. Optagelserne bliver til en række spændende programmer på Viaplay, og vi glæder os helt vildt til at se nogle af verdens bedste racerkørere teste vores biler af på den fantastiske racerbane i Italien.

Kan du heller ikke vente med at se programmet, kan du få et sneak-peak ind fra pitten med den tidligere danske racerkører og første danske vinder af Le Mans, John Nielsen, der fortæller om bilerne og programmet på Viaplay.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.