27. feb 2023

BMW M850i Cabriolet – Den elegante sommertourer

BMW M850i Cabriolet – Den elegante sommertourer

I 1976 præsenterede BMW en af de smukkeste coupéer, verden endnu havde set. Der er selvfølgelig tale om 6-serien og modellerne 630 og 633, med de klassiske rækkeseksere ude forrest. Den elegante form, den lange motorhjelm og de formidable kontinentkrydsende køreegenskaber betød BMW fandt sin naturlige plads øverst i fødekæden – det perfekte statement for de casual chic forretningsfolk i slutningen af discoens årti.

Undervejs i sin levetid fik 6-serien både et platformskifte og et facelift og det betød der skulle gå hele 13 år inden der kom en afløser. Det skete i form af den brutalt betagende 850i og at der som bekendt skulle dobbelt så mange cylindre til at løfte arven videre fra 6-serien, viser hvilken plads modellen havde fået i BMW-bevidstheden.

I 2018 kom det nyeste afsnit i historien om BMW’s luksuscoupéer. Efter en tidligere afstikker tilbage til 6-tallet, blev modelnummeret nu skruet et par cifre op og 8-serien fandt endnu engang vej til gaden. Med et skarpt design, en bred motorpalette og en buldrende økonomi i baghånden blev introduktionen en fortjent succes.

Med tre karosserivarianter er der en model til alle, men er du til stærk sol og hurtige beslutninger er det cabriolet’en du skal have. BMW’s store V8’er er mere bas end baryton og hver gang du strækker højre fod mod gulvet, er det som at lytte til James Earl Jones fortælle godnathistorie. De to turboer, placeret mellem cylindrene, sørger for ingen turbotøven, men masser af tjubang, når der er brug for det. Med en multilinkbagaksel og et avanceret forhjulsophæng føles den store bil som en 4-serie på sognevejene, med en skarp indstyring og speederrespons som få kan matche.

Så skal du nyde en sommer gennem Europa er BMW M850i Cabriolet din næste rejsemakker. Sæt blus på B&W-anlægget, skru sædekølingen op på pingvin og nyd hvordan kilometerne bare forsvinder sammen med dine bekymringer. Men start din rejse i Middelfart, for det er her bilen venter på dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.