19. feb 2023

En åbning til himlen

En åbning til himlen

Synet af en åben 911’er leder tankerne hen på det sydlige Californien, lange solskinsdage og vinden i håret mens man kører ned ad Highway 101 med kurs mod Los Angeles’ natteliv. Det er en bil, der er skabt til ham, der elsker fest, farver og en stilsikker fremtoning.

Lad blikket vandre over de ikoniske linjer, der selv i en alder af 60 år er så forførende som altid. Nyd de brede hofter, hvor selv nyeste generation stadig har mere til gården end gaden, akkurat som det skal være på en 911’er.

Sætter du dig bag rattet sørger den nye generations premiuminteriør for at bilen er det perfekte sted at opholde sig, uanset hastighed og destination. For som altid med 911’eren har ildsjælene i Zuffenhausen lagt vægt på evolution over revolution og med modelkode 992 er det hele blevet en spids mere lækkert indvendigt og samtidig en mere involverende køreoplevelse end forgængeren. Resultatet er en villig sportsvogn, der mestrer alle elementer, fra strandvejscrusing til kontinentkrydsning.

Og hvad enten det er rødvin på Rivieraen eller serpentinersving i Stelviopasset der trækker, sørger Carrera 4S med sine 450 heste og 530 nm for underholdning hele vejen. Kom forbi vores showroom i København og få syn for sagen på egen hånd. Vi glæder os til at se dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.