Den første Lamborghini i dansk motorsport nogensinde

Selected Car Group deltog for første gang i Copenhagen Historic Grand Prix og det gik ikke stille af. Med en helt ny Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo på banen i Race for Riget, var Selected Car Group med til at indsamle en stor del af rekordbeløbet på over kr. 650.000,-, som går ubeskåret til Rigshospitalet.

Dermed er Selected Car Group aktivt trådt ind i motorsport, og Lamborghinien er nøje udvalgt: Super Trofeo Evo-udgaven er en ren racerudgave af den allerede yderst potente supersportsvogn Huracán. ”Vi har valgt at bruge motorsporten til at markedsføre Selected Car Group, og da huset primært handler med og om eksklusive biler og samlerbiler, så var det logisk at vælge en racer i den samme ånd”, fortæller direktør Ulrik Larsen.

Lamborghinien var da også yderst populær blandt publikum, der stod i kø både lørdag og søndag: Det var den tidligere verdensmester i Super Trofeo Cup, Dennis Lind, der sad bag rattet, og han gav både passagerer og publikum fuld valuta for pengene. Med rygende accelerationer og maksimale omdrejninger ned af langsiden var Selected Car Groups Huracán hverken til at overse eller overhøre. Selv når bilen stod stille var den et trækplaster: Den prydede Selected Car Groups stand inde på Bellahøj Park og understregede, at SCG-varemærket står for særligt udvalgte biler.

Der bliver flere lejligheder for at opleves Huracánen i denne sæson: Til velgørenhedskørslen Ræs med hjertet den 9. september kan man eventuelt købe sig en tur i passagersædet rundt på Padborg Park, og på Jyllandsringen 6.-7. oktober kan man se Lamborghiniens evner i et fuldblods race, når den deltager i den danske racersæsons store finaleløb.

Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo kan ses i vores leasingafdeling i Hellerup fra den 23. august til den 06. september.